Snö, julmys, pizza å så lite plugg

Årets första julmys med lussebullebak och glögg ägde rum hos Elin igår kväll, efter Bonde söker fru (för övrig veckans höjdpunkt). Jag vågade dock inte smaka på lussebullarna eftersom Elin envisades med att ha saffran i (uscha), så jag höll mig till pepparkakorna (icke hemmagjorda). Jättemysigt va det i alla fall och Anton, Hanna och Farah var också med;-) och hundarna så klart!
Idag är jag hundvakt åt Pudelusen (Klara) så vi tog en ganska lång promenad i snön. Jo, det har snöat massor i natt!!! Hundarna, eller iallafall Isa tycker det är jätteskoj med snö, jobbigt bara att det fastnar små snöbollar i hela pälsen, får nog ta mig i kragen och klippa henne ordentligt om vädret ska fortsätta vara så här.
Slängde ihop en pizza när jag kom hem (botten blev lite som knäckebröd men den var god ialla fall) och nu måste jag plugga!!!, har inte tenta förrän 9 januari men det skulle vara skönt att komma igång i tid med plugget för en gångs skull. Plugg plugg plugg!!!
Hej hopp

Halka på Billingen

Vaknade 9 idag för ovanlighetens skull, men inte av mig självt. Skulle egentligen passat Elins hund men hon ringde 9.05 och sa att hon inte började sin nya kurs förrän imorgon...suck. Jaja jag kom upp i tid ialla fall och vi (jag och Elin) bestämde oss för en tripp till Billingen. 7,5 kilometers vandring i/ snö/slask/isbana men det var trevligt och hundarna tyckte i alla fall det var kul=)

Sedan körde vi en sväng förbi Gengåvan på vägen hem. Shit va grejer säger jag bara!!!

Då så

Yes det var det!
Nu har jag också gått och blivit bloggare...
Välkommen hit!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0