Fanny-kurs, Björn Rosenström och långpromenad med bröderna Korea=)

Helgen som gick var helt fantstisk! Lördagen började med att Mona från klubben (Billinge BK) kom och hämtade upp mig och Isa, Elin och Klara och Cecilia och Goliat för avfärd till Skövde BK och en heldagslydnadskurs för Fanny Gott. Elin och jag fick bara vara så kallade åskådare medan Cecila och Goliat var ett av ekipagen av fick hjälp med ett valt tävlingsmoment. De hade valt "introduktion till vittringsapportering". Dagen började dock med ett par timmars teori och det jag kommer ta med mig från kursen är bland annat:
Korta träningspass, max 3 min!
Utvärdera träningen ofta, helst efter varje gång!
Belöna med lek!
Ha kul!
Fanny är verkligen en grymt bra instruktör och jag fick verkligen ny inspiration till träning och tävling.

"Duttträning"

Vi fattiga människor som inte hade råd med middagen där hade med oss egen mat som vi njöt av i solen vid en liten sjö

En trött Goliat

På kvällen bar det av i Stinas lilla bil till Olstorpspremiär i Tidan och Björn Rosenströmspelning med Andreas, Richard, Johan, Hugo och Malin. Innan dess satt vi alla en stund på Richards balkong och sjuksköterskesnackade, brukar te sig så när många sjuksköterskor samlas på ett och samma ställe. På Olstorp var det som vanligt en massa glada fulla människor och mycket dans, både till Björn men ganska mycket tid spendarades också i Veboa där Hazze Z DJ:ar. Jag hade hur kul som helst! Kvällen avslutades med att Richard vann en mjukisko som han gav till mig=)

Söndagen var jag inte den piggaste men jag lyckades ändå få med mig Richard och Johan på en långpromenad. 

Snuviga "bröder"

Är sommaren här nu?  

Avslutade helgen med en pizza utanför San Marino. Kan en helg bli mycket bättre?

Fredag igen...

Som alla säkert förstår så gick inte tävlingen i fredags så himlans bra, Isa var opepp och ofokuserad men vi tar nya tag och den 12 juni försöker vi igen, i Töreboda igen. Det var en trevlig klubb=). Elin filmade det lilla vi gjorde och det såg bättre ut än det kändes och därför känns inte ett första pris så långt borta ändå. Jag har inte tränat någonting med Isa sedan tävlingen utan tänkte vänta tills på måndag, så hon liksom hinner få tillbaka suget, och jag med för den delen. Imorgon ska jag på kurs för Fanny Gott, en guru inom hundvärlden och jag hoppas på att få lite inspiration och tips till LK2. Nog om hundar.
I lördags tog jag och Richard (och Isa såklart) tåget till Frillesås för att besöka Hurtbullen. Elin och Klara skulle med neråt landet så vi hade sällskap hela gänget.

 
Hurtbullen är en galet rolig årlig bonnafest i Stuvs bygdegård. Alla som går dit är glada i hatten, supertrevliga och stämningen blir också alltid därför på topp. Så även i år!

 

På söndagen var varken jag eller Richard så värst pigga men vi tog ändå en lång promenad tillsammans med syster Elin runt bonnatrakterna i Frillesås. Det är häligt med landet i alla fall. Väl hemma i Skövde igen på söndag kväll delade jag och Richard på en pizza.
Måndag, tisdag, onsdag har jag jobbat och igår vet jag inte vart dagen tog vägen, var i alla fall på det underbara funktionellpasset=). Ikväll ska jag jobba som uska på 74:an. Ska bli spännande med tanke på att jag aldrig jobbat som uska på ett sjukhus.


Imorgon gäller det...

Säsongsdebut i Töreboda imorgon...Lydnadsklass 2 och det känns faktiskt riktigt bra!


Sol i Skövde!





Efter ett par dagars "magsjuka" eller vad sjuttan det har varit känner jag mig äntligen lite piggare och som en människa igen! Gårdagen spenderades till 80% i liggande ställning, liksom halva dagen idag. Men efter att fått i mig lite lax från Ibbesjön fångad och tillagad av Richard kände jag mig lite piggare. Jag, Richard och Isa traskade ett varv runt regge och nu på seneftermiddagen har jag och Isa suttit en timme och njutit av solen på vår balkong=) Lovely!

En underbar dag!

Igår var jag, Richard och Isa iväg och fiskade i Hökensås. Behöver inte skriva så mycket mer än att en heldag ute i naturen är så gott för själen och sen får bilderna tala klara språk.

En älg!


Isa var såklart med


1,4 kg

Richard fixar ved...

Richard fixar eld...




...och jag fixar käk


I väntan på att firren ska bli klar

Färdig!


Underbart!

Helgen som gick...väldigt snabbt

Då var det det här med uppdatering igen. Lite dåligt efter helgen, som faktiskt har varit helt fantastisk! I torsdags efter den funktionella träningen åkte jag till min syster i Göteborg för att sova där och sedan på fredag morgon kunna låna hennes bil till jobbet (hemtjänsten i Fjärås). Det är bara så himla kul att träffa mina gamla underbara tanter och farbröder igen! Efter jobbet åkte jag förbi Elin och lämnade hennes bil för att sedan ta mig genom stan med spårvagn till centralen. Lättare sagt än gjort (valborgsmässoafton och cortege) men jag hann med tåget till Skövde precis. Kom fram till Skövde, bytte om och gick till Anton, dit Elin, Richard och Anna redan anlänt. Vi spelade alfapet...(jag vann, host host) sen gick jag och Elin till Kåren och dansade loss. 

Lördag vaknade jag tisigt trots den sena kvällen innan. Gick på morgonpower med Andreas och laddade sedan resten av dagen för utgång igen. Men den här kvällen var det Bogrens och Rydell och Quick som gällde. Richard och Johan kom förbi vid 20.00 och efter en stund till kom också Pettson. Vi gick ut i tron om att det skulle vara gratis inträde innan klockan 22, men icke. 150 per person innan 21...eftersom det var liveband. Vi betalade så snällt och gick in. Och dansade nästan hela kvällen. Så kul, och Rydell och Quick är så bra! 

Söndag vaknade jag också tidigt. Gick ut och tränade men Isa och det gick helt otroligt bra...trots att jag var ganska seg. Gick en sväng runt regge. Vid halv två tänkte jag vila men då skulle Johan och Richard ner på stan. Jag hängde på. Till Pettson en sväng först som spontant bestämde sig för att hänga med oss till Anton och grilla. jag grillade korv...alla andra grillade kött. Men korv är gott. Jag, Elin och Richard gjorde efter grillningen ett försök att se på den omtalade Avatar. Jag somnade, Elin somnade och vi gav upp. 

Idag (eller igår egentligen) har jag, Richard och Isa varit vid Hökensås och fiskat men det ska jag skriva mer om senare när jag har tillgång till alla bilder. För just nu sitter jag på avd 74 på KSS och väntar på att natten ska ta slut så jag kan gå hem och sova. Mitt första arbetspass på egen hand som syrra. En natt med calicipatienter. Wonderful!

Hej hopp!    

RSS 2.0