November i korthet=)

Okej...jag har knåpat och knåpat ett tag nu men jag ger upp...
Ska berätta lite kort om vad som hänt den senaste tiden i punktform...typ*

*Jag skar mig i fingret 30 okober när jag skulle laga mat. Var jättehungrig och skulle skära lite fryst blodpudding och ja...alla förstår säkert hur det gick. Jag virade in handen i en kökshandduk...(det blödde verkligen mycket...och då menar jag mycket), satte mig i bilen och körde iväg till akuten. Tur att jag gått milen på Billingen med Isa precis innan eftersom Richard inte var hemma. Där grejade de lite med fingret och farbror doktorn gick  ut ut rummet och så kom han in igen men det uppmuntrande beskedet att jag skulle åka till handkirurgen i Göteborg för att sy ihop det inifrån. Så, hem igen med handen tillfälligt ihopsydd och i gips (Richard hämtade mig och bilen). På söndagen åkte vi till Göteborg men det blev ingen operation då för det var en man före mig i kön. Så den 1 november stämplade jag in på handkirugen igen och blev opererad vid 14 samma dag. Usch och fy bövelen vad dåligtjag mådde efteråt. Spydde som en lite kalv. Sov i Frillesås och tog tåget hem dagen efter. Hem ljuva hem=) Richard hade köpt en chokladkaka som välkomspresent=). det finns så mycket mer att berätta om den lilla knivhändelsen men jag orkar inte skriva mer just nu. Kanske kompletterar detta inlägget senare. 

*Till följd av detta var jag sjukskriven i 3 veckor. Och det var minsann tre långa veckor. Gjorde ett försök att jobba lite men det gick inte så bra. 

*Tiden hemma gjorde också att jag hann tänka en hel del på det här med hund. Det slutade i ett valpbesök på kennel Avjavas men det blev ingenting med det. Lite synd för det hade varit så otroligt mysigt med en till hund. Men men, med tiden tror jag allt att det blir en liten till här hemma. 
 
*Fredagen den 12 åkte jag till Göteborg och besökte Elin Larsson i hennes nya lya i Majorna. Sofie var också där. Pizza och Idol=) Mysigt värre. Jag slaggade på Elins soffa och åkte hem till Skövde igen dagen efter.

*Den 20 november var det lite kalas för Lina och mamma. Tänk att lillsyrran är 16 år! Helt galet vad tiden går.

*21 november var jag på dop. Det var Anna och Ryans lille Romeo som döptes. Han var så himla gullig och det var kul att träffa Anna igen=)

*22 november var jag på handkirurgen igen och tog bort gipset och stygnen. Wunderbart.

*23 november var det tillbaka till verkligheten igen. Det vill säga tillbaka till jobbet på Hudmottagningen. Kände mig som en total nybörjare igen, och stel som en pinne i fingret dessutom.

*27 november kom Elin Larsson (och Klara) på besök. Hundträning, fika hos Cecilia, tacos och utgång stod på schemat. Och utgång blev det minsann. Kan ju säga att söndagen den helgen inte är en söndag jag vill uppleva igen.

Detta var en mycket kort sammanfattning av november....en mycket kort, men det är alltid något!
 

RSS 2.0