Drar till värmen

Nu sitter jag hos syrran och ska snart lägga mej för att gå upp ganska tidigt imorgon. Men vad gör det när man har ett flyg till Grekland att passa!!?? Ingenting alls=) Pappa kommer 05:40 och plockar upp mig och Richard och klockan 08:10 är det tänkt att planet ska gå. Gött mos!

Isa ska vara kvar här hos syrran under tiden vi är borta, men när jag kommer hem är det träning, träning, träning som gäller, för både mig och Isa. Har anmält till tävling i Hjo den 3 oktober. 

Hej svejs på ett tag igen!  

Oj vilken dålig bloggare jag är...

...men jag har faktiskt haft fullt upp med annat sen sist. För det första har jag börjat på mitt nya jobb på Hudmottagningen. Mottagningsarbete är väldigt annorlunda mot avdelningsarbete måste jag säga och det har sina för och nackdelar, men mestadels är det faktiskt riktigt kul och framför allt väldigt intressant. Huden är ju liksom kroppens största organ.

Isa och jag har kommit igång med träningen igen, och jag tänkte snart anmäla till tävling igen. Jag har ju en BIL och kan åka vart jag vill när jag vill (nästan). Isa har varit så sjukt pepp ett par veckor och det är helt underbart. Vad det gäller eksemet på svansen har det nästan läkt ut. Phu.

Jag däremot har varit förkyld som in i norden sedan i onsdags, och det betyder också att jag inte tränat sedan dess heller. Helt fruktansvärt! Så himla typiskt att jag blir sjuk när alla roliga pass startar på ACTIC igen efter sommaruppehållet.

Vad som är mindre fruktansvärt...inte fruktansvärt alls faktiskt är att jag och Richard åker till Grekland på lördag. Ja, för Richard vann en resecheck på 5000 kronor när vi var i Falköping på Charterfesten för ett par helger sedan. Isa ska vara hos syrran i Göteborg medan vi göttar oss i solen. Woohooo

RSS 2.0