Mums!


I love Hjo!

Att jag älskar Hjo är väl kanske en överdrift men det var en väldigt mysig stad (det lilla vi såg i alla fall). Vi började med en guidad tur med det lilla tåget runt stan och sedan gick vi en bit längs strandkanten. Eller strand och strand...stenkant är ett mer korrekt ordval. Rille, Isa och Meya tog ett dopp i Vättern och jag tittade på. Jag gillar inte kallt vatten därför stod jag vid sidan av. Visserligen med andan i halsen eftersom Meya sprang som en liten vilde på den inte så jämna kanten med massa hala stenar, men det kanske är ett bra sätt för henne att få lite kroppskontroll...eller inte...Nåja, efter badet gick vi tillbaka till hamnen och köpte lunch. Rökt fisk, potatissallad, laxburgare och bröd satt inte helt fel. Hade vi bara väntat med lunchen fem minuter till hade jag antagligen fått ett utbrott då jag inte kan kontrollera mitt humör så bra när jag är hungrig även om jag verkligen försöker. Hundarna började vid det här laget bli ganska trötta så de höll sig förvånansvärt lugna medan jag och Rille njöt av den delikata måltiden. Efter det gick vi till ett litet fik och köpte kaffe och glass innan vi såsmåningom körde hem till Skövde igen. En mycket lyckad ledig solig dag i solen!

Turistvarning?!

En fyr

Turistvarning igen!?

Meya tittar på när Isa och Rille badar. Perfekt passitivitetsträning!

Isa simmar

Picknick!

Nu kom Farah och vi ska äta jordgubbar och glass!


Sol

I tider som dessa frågar jag mig gång på gång varför jag jobbar inom den offentliga sjukvården? Det är inte själva vårdyrket som sig för det är jättekul att jobba med människor, men organisationen runt omkring är i mina ögon katastrofal! Överbeläggningar, för lite personal, trånga lokaler, besparingar, dålig lön...bla bla bla. Känns många gånger som man liksom inte räcker till och det är ju faktiskt vi som är till för patienterna och inte tvärtom. Nä, jag överväger starkt att byta bana men frågan är då bara vad man ska hitta på istället!? Finns ju hur många yrken som helst! Jag har ett tag på mig att fundera eftersom mitt vikariat löper ut i december och jag hinner säkert bestämma mig och ångra mig ett flertal gånger innan dess med tanke på min beslutsångest!

Igår efter jobbet gick jag och Meya en sväng till bästa affären Arken Zoo. Meya fick en nytt halsband eftersom hon vuxit ur sitt gamla. Förhoppningsvis kan hon ha det ett tag framöver! 

Meyas ny halsband

Meya och jag tränade lite på vägen till affären=)

Idag är jag ledig och det är strålande sol ute och därför ska Rille, jag och hundarna åka till Hjo och bada=)




Kort inlägg

Solen skiner och jag ska strax ta cykeln till jobbet!
Hej hopp!

En otroligt skön söndag!

Oho vilken solig och härlig dag det varit idag! Känner mig helt mosig och go=) Elin och jag åkte som sagt till Billinge BK vid 12-tiden idag och mötte upp Cecilia som kommit hela vägen från Herrljunga för lite träning och grillning! Mona och Leif dök också upp och bjöd på vetekrans och kaffe! Jättemysigt och jättekul, för även om man kanske mest sitter så känns det ändå som man får lite inspiration och tips och råd av varandra. Elin lånade Isa och körde lite agility med henne innan jag tog över...och idag hände det någonting! Hon drog mot slalomen helt själv! Kanske har det lossnat?
Efter korvgrillningen (på en inte så bra engångsgrill) fick Elin agera dummykastare när Sune och Meya fick träna lite markeringar! Själva uppletandet första gången gick väl sisådär för Meya men när hon väl fann dummyn kom hon till mig och det känns som det är det jag prioriterar mest i nuläget! Cecila och Sune åkte tillbaka till Herrljunga och Elin, jag och mina hundar åkte en sväng till Karstorp där de fick svalka sig i sjön. Kan ju säga att hundarna verkade mer än nöjda när vi kom hem vid 17-tiden!

Baconmjukost e bra skit!
Foto: Elin Larsson

Isa och jag fortsätter träningen inför tävlingen den 22 juli...
Foto: Elin Larsson

Lunchkorv=)

Tävlingsträning! Frågan är bara hur ofta det händer att tävlingsledaren strippar mitt i?!

Elin och Meya spanar in Isa som simmar i Karstorpssjön

Denna härliga dag avslutades sedan tillsammans med Elin och Farah på Pims där jag köpte baconburgare och kaffe för månadens sista slantar. Elin tog tåget tillbaka till Göteborg och jag och Farah cyklade hem till Storegården igen! Cykelresan hem gick inte helt smärtfritt då jag och Farah på något vis lyckades cykla in i varandra och jag fastnade med tån i ekrarna! Men det gick bra!

Herregud vad en helg kan passera fort! Imorgon återgår allt till det normala igen. Jobb 7-16!

Olstorp i Tidan=)

Jag kan inte förstå vart dagen tog vägen igår?!
Under förmiddagen provade jag Runkeeper för första gången. Vilken fantasktisk bra app! Isa och jag gick en mil på 1 timme och 28 minuter=) Sedan satte jag och Rille igång att städa hela lägenheten innan Elin anlände! Hon var ganska snabb på att korka upp vinet men eftersom jag ställde upp som kvällens chaffuör igår fick jag snällt avstå och ta ett glas saft istället! Johan kom en stund senare och vi lagade lite mat innan vi begav oss av till Olstorp i Tidan! Det blev en sen kväll men ack så lyckad! Det är så kul att dansa bugg! Känner dock i mina knän och framförallt i höfterna idag att det kanske blev lite mycket med både promenad och dans!



Om en stund ska jag och Elin ta med hundarna till Billinge BK och möta upp Cecilia och Sune för lite träning=)

Sill och potatis


Dukat för lunch!

Efter besöket på gymmet idag bjöd Rille och jag Farah på midsommarlunch bestående av sill, färskpotatis, gräddfil och gräslök (och lite tillbehör). Mums=)

Besöket på midsommarjippo någonstans uteblev eftersom vädret inte var det mest stabila. Visst är det underbart med svensk sommar?! Istället åkte Rille, jag och hundarna till brukshundklubben. Meya fick göra två markeringar på dummy och Isa och jag tränade både lite lydnad och lite agility. Handlingen gick aningen bättre än igår men vi har en lång väg kvar...men det är också nästan en månad kvar till vi ska starta i Ulricehamn! Bara att kämpa på=)

Meya i det gröna

Isa o jag=)

Imorgon får vi se om Elin (Lasse) kommer hit. Oavsett om hon kommer eller inte har jag och Rille planerat att spendera kvällen på Olstorp och denna gång ska förhoppningsvis ingen dum magsjuka stoppa mig!

Midsommar och ledighet

Idag är det midsommarafton och jag är ledig. Tror inte det har hänt sedan 2007 och det känns faktiskt lite sisådär. För det första är jag inget storfan av högtider och för det andra är det är ganska dåligt väder. Med andra ord hade jag mer än gärna jobbat idag! Det går dock inte att göra någonting åt det nu så jag ska verkligen försöka ta vara på helgen trots allt. Tänkte börja med att gå till gymmet en sväng och sedan ska jag väl försöka leta upp något midsommarfirarjippo här i närheten där jag kan miljöträna Meya lite. Vad kan vara bättre som miljöträning än en hop människor i olika åldrar med blommor i håret och som dansar små grodorna runt en lövklädd stång?! Ganska svårslaget! Isa kommer nog få stanna hemma inte minst för hennes egna nerver!

Igår efter jobbet åkte jag med hundarna till Billinge BK och mötte upp gott sällskap för lite agilityträning på den fina midsommarbanan Inger byggt! Jag och Isa har lite att jobba på till tävlingen den 22 juli kan man väl lugnt säga. Bland annat slalomingångar, byten och jag måste verkligen bli bättre på handling rent allmänt. Inte konstigt att Isafisen inte springer rätt alla gånger när jag springer som en velepanna själv! Meya fick följa med och titta på. Till en början gick det ganska bra och hon satt uppbunden så tyst och fint men började efter ett tag gny lite och blev därför deporterad till bilen. Lugnast så! Vi avslutade som vanligt kvällen på Brona med en liten promenad i hagen och Meya fick som vanligt helt frispel! Galenpanna!

Det är verkligen klass på sisa hindret!

Finaste Isa tittar när Scapa och Louise tränar!

Nybörjarcup vinnaren i large Scapa=)

Nu måste jag nog rasta hundarna lite innan de river lägenheten!




Väckarklockan Meya

Vem behöver en väckarklocka när man har en liten Meya som väcker matte med en stor blöt puss på kinden en halvtimme innan planerad uppstigning? Det var bara för mig att snällt gå upp och ut med hundarna i det inte så underbara sommarvädret eftersom Meya inte riktigt kan kontrollera sin blåsa än. Det visade sig bland annat igår kväll då hon kissade en stor pöl på golvet vardagsrummet och som att det inte vore nog trampade hon i pölen och traskade sedan runt i hela lägenheten. Fördelen med att en liten olycka händer då och då är att man blir tvungen att moppa lite och det är välbehövligt när man har två hundar som drar inte ganska så mycket smuts och grus!

Nu ska jag fixa iordning mig lite innan jag tar bilen till jobbet...ja, jag tar bilen för det spöregnar ute OCH jag ska ju ha med mig min avskedspaj till morgonfikat också=)   

Hoppas den är fri från oönskade spårämnen (typ hundhår)!

Hej hopp!

Jag har ett huvud!

Idag är en sån där dag då jag verkligen känner att huvudet sitter där det sitter! Har nämligen en fruktansvärd huvudvärk hela dagen och därmed inte fått så mycket gjort och beslutade vid halv sex att även skippa grillkvällen med jobbet=(
Hundarna har i alla fall fått sitt. Isa och jag har promenerat lite drygt en timme på Skövdes gator och Meya och jag har traskat runt Storegården ett par varv och tränat lite koppelgång/skritt och det gick faktiskt förvånansvärt bra! Tror hon är lite trött efter gårdagen!
Just det ja, gårdagen var det ju! Tjejorna och jag var på vid Ryds ängar igår morse och där är så fantastiskt fin natur! Jag hade egentligen tänkt att träna lite apportering men det blev inget med det! Jag är en lat jävel:-P

Meya bara älskar vatten!

Nåt i vinden kanske? (Notera hur stor Meya blivit! Tänk att hon fyller ett halvår på lördag!)

I förrgår efter jobbet tog jag med mig Isa upp på Billingen och hon fick simma lite i sjön=) Tyckte hon behövde det eftersom jag ägnade hela helgen åt Meya!

Nu ska jag ta en liten kvällpromenad med hundarna och hoppas att huvudvärken släpper till imorgon! Då är det sista dagen på hudmottagningen för min del, känns lite konstigt men samtidigt ska det bli kul att börja på avdelningen igen. Har bakat en liten paj att bjuda på som lite avskedsfika=)


Sovmorgon!

Hujueda mig idag har jag verkligen sovit ut! 9:18 var klockan när jag gick upp men jag känner mig inte piggare för det. Tvärtom känner jag mig som en zombie med världens baksmälla. Nej, jag tror inte jag är skapt för att sova så länge. Hur som helst så är jag ledig idag och ikväll är det personalfest (om vädret är med oss). Innan dess ska jag väl hinna med lite smått och gott. Som till exempel att handla lite mat och själklart också promenera lite med hundarna.

Igår kväll när jag jobbade var Meya hos Farah och det hade gått jättebra! Känns skönt att veta att min lilla Meya klarar sig utan mig en hel kväll:-P. Hon känner ju dessutom Farah ganska bra. I söndags kväll var hon och Miki här och käkade tacos och de hade med sig lille Zorro. Till en början var det ganska livat och Isa var grinig som vanligt men sedan lugnade de ner sig alla tre och jag lyckades med att få en klassiska gruppbild på dem=)

Nu ska jag ut med Isa en sväng men jag ska försöka lägga upp lite bilder från gårdagens promenad vid Ryds Ängar under dagen!


Så var helgen över...nästan

Helgen fram tills nu har varit intensiv men så fruktansvärd rolig! Jag och Meya har varit på tvådagars apporteringskurs i Mariestad och lärt oss hur mycket som helst! För det första har Meya fått träna massor av passitivitet, för det andra har vi fått lära oss mycket av det grundläggande i apportering och för det tredje och kanske det bästa har vi träffat massa retriverfolk och knutit kontakter för framtida träning. För nu har jag verkligen fått blodad tand. Vi var 11 ekipage med olika retriverraser som var med och Meya var yngst...som vanligt:-P
Därför fick hon inte göra riktigt lika mycket som de andra men hon verkar ganska nöjd ändå och som sagt så är passitivitetsträningen A och O, och hon skötte det jättebra! Det vi främst ska träna på nu framöver, förutom passitivitet är avlämningar. Det finns så mycket att skriva och berätta att jag inte vet riktigt vart jag ska börja och därför säger jag bara så här: Meya är en helt fantastisk hund att jobba med och jag är supernöjd med hela kursen! Det finns absolut inget bättre sätt att spendera en helg på än i skog och mark med en massa levnadsglada och arbetsvilliga hundar!

Meya badar lite

Lexus, den superhärliga Goldenhanen=)

Isa har varit hemma med Rille idag och igår var de på Billingen och fiskade hela dagen

Nu ska jag städa lite på toaletten innan Farah och Miki kommer hit och käkar tacos=)


torsdag

God morgon alla mina vänner, idag har jag sovit till 8:40! Helt otroligt. Var upp med Meya vid 5 och hon fick kissa, sedan gick jag och la mig igen. Ganska skönt med lite sovmorgon med tanke på att jag jobbar kväll på avdelningen idag. Innan dess har jag bara planerat en promenad runt Karstorp med Isa i sommarvärmen och kanske en sväng till Gina Tricot. Meya har redan fått sin lilla runda runt Storegården.

Jag förstår inte hur man ska lyckas få hundarna gå fint i koppel, framför allt när man går med dem båda! Grannarna sitter säkert på sina balkonger och asgarvar eftersom det ser ut som jag har noll koll på mina hundar. De bråkar, biter och drar. Fick ett tips av Elin att träna mycket skritt, så det är väl det jag ska försöka ägna mig åt ett tag framöver nu för nu måste jag få lite ordning på dem! Tänk va gött det hade varit med en koppelfri värld!
Kanske kan få lite tips i helgen med får då ska jag och Meya på jaktapporteringsläger i Mariestad=)



Hej hopp!

Sovmorgon?!

Idag ska jag på utbildning och börjar 9:00 men eftersom Meya som vanligt väckte mig 05:40 är jag redan klar med mina morgonsysslor och ska därför nu ut och träna lite med Meya innan jag sticker iväg...



Söndag och ledig=)

Hittils idag har min dag varit så fantastisk som en bra dag kan vara=) Solen skiner och hundarna är mer än nöjda efter en mycket lyckad förmiddag i skogen. Jag har hunnit med det jag ville och sitter nu på balkongen och avnjuter en blåbärs/vanlijshake och en helt perfekt mogen mango, (mango må vara en dyr frukt men ack så god!)
Vad var det då jag skulle hinna med förutom att spåra med Isa och Meya? Jo, jag skulle:
  • Köpa hundmat: Check!
  • Gymma: Check!
  • Köpa yoghurt och ingredienser till en köttgryta: Check!
  • Laga köttgrytan: Check! (den står på spisen och puttrar)
Hur gick det då i morse?
För Isa la jag ett ca 500 meter långt rakt spår i ganska kuperad terräng med tre pinnar (eller 4 om man räknar med den sista pinnen som på något konstigt vis försvann). Jag gjorde det ganska lätt för henne eftersom det blev så fel förra gången med rådjuren:-P. Hon spårade i alla fall jättebra idag och vi fick med oss alla pinnar hem=)
Meya gick ett rakt spår på ca 150 meter i lite mindre kuperad terräng med Rudolf och en köttbulle i en toarulle som belöning. Hon spårade också jättefint idag trots att Isa satt i bilen som stod ganska nära och ylade av avundsjuka.

Apporteringen gick också väldigt bra men den träningen var inte så strukturerad. Jag slängde ut två dummies i skogen som Isa mer än gärna hämtade. Meya fick hämta på lite kortare avstånd i högt gräs och hör och häpna: Hon kom till mig med dem på en gång! Inget trams och inget tugg=) Får väl se om detta var en engångsföreteelse eller om det är så att hon faktiskt fattat!?
Huvudsaken är att de tycker det är roligt och det ska jag tala om att de verkligen gör! Det är helt underbart att se!


Jag har massa fler bilder jag vill lägga upp men det är ju så segt här på blogg.se idag så det får vänta!


Hihi

Testade snabbfotofunktionen på min NYA kamera igår=)



Hihi...nu ska jag och hundarna åka och spåra lite...
En bättre uppdatering kommer=)

Redo;-)

Jag och Isa är nu redo för både hundträning och vandring i fjällen...


...i alla väder, för idag kom mitt efterlängtade paket från Engelssons. Regnställ, väst, myggnät, klövjeväska, midjeväska och lite till=) Frågan är om Rille är lika redo;-)

Jag har också fått tummen ut i eftermiddag och varit på Mediamarkt och köpt en...gissa vad? Mer om det senare för nu ska jag äta lite!



Sköna maj

En sammanfattnning av mer eller mindre minnesvärda händelser i maj 2011
(utan inbördes ordning)
  • Jag och Rille deltog en kväll i en liten tipspromenad ordnad av Hyresgästföreningen här på Storegården. Rille kom sist! Betyder det att han är den mest obildade invånaren här på Storegården eller var det ren otur? Avgör själva! Alla fick i alla fall pris och alla deltagare fick också varsin grillad korv med bröd. Meya fick två korvar fastän hon inte svarat på en enda fråga!
  • Jag har efter ett års övervägande bestämt mig för att bli en i mängden och skaffa en IPhone. Har beställt en vit IPhone 4 som förhoppningsvis kommer snart!
  • Jag har köpt mig ett par supersköna, superbra, superhundiga Lundhags fritidsbyxor!
  • Isa och Meya har upplevt sitt första Göteborgsvarv, dock bara som supportrar! Vi var nämligen nere i folkhavet och supportade syrran som sprang! Nästa år ska jag och Rille också delta och då är det en tid under två timmar som är målet.
  • Jag har köpt nya promenadskor OCH nya löparskor...så nu finns inga undanflykter! Kom igen Boel!
  • Jag har beställt massa hundgrejer från Engelssons...väntar med spänning...
  • Jag har köpt en supersnygg lila Didrikssonjacka=)
  • Meya har tappat alla sina mjölktänder och fått nya fina tänder utan att bita på en enda pryl här i lägenheten! (eller hon har väl karvat lite i kanten på vitrinskåpet en gång men jag säger som Björn Rosenström: "En gång är ingen gång")
  • Vi har haft äran att under hela månaden haft bästa Serife boende hos oss!
  • Jag har fyllt 25 och hade en toppenfödelsedag med Sushi, Olstorp och goda vänner=)
  • Rille och jag har superfyndat på Ge-Kås!

En dag till

Blir hemma idag med...
Förslag på vad som kan hittas på tas tacksamt emot!

Mattlösheten är över...

Långhelgen är över och hade det varit som vanligt hade jag jobbat idag men eftersom jag inte är riktigt kurant har jag varit hemma hela dagen...Tyvärr, måste jag säga för förra månaden var jag också borta en dag och jag ska tala om att det kostar nästan en tusenlapp på lönen för karensdagen, och för en snål jävel som mig känns det extra tungt! Har inte riktigt bestämt mig om morgondagen än. Jag är visserligen mycket bättre och har fått behålla i princip all mat sedan lunch men jag är förbannat trött och känner inte att jag kan lite på magen till 100%. Vi får se, vi får se! Det är ju trots allt en hel natt kvar tills imorgon.

Jag tycker lite synd om mina små guldklimpar dagar som denna (det är så klart Isa och Meya jag talar om). De måste tycka jag är världens sämsta matte som är hemma hela dagen men som knappt går ut med dem. Eller så är det tvärt om, de förstår precis. Ingen vet och ingen lär väl aldrig få reda på vad de tänker?! Jag har i alla fall gjort ett försök till att träna lite apportering med Meya medan Isa mest bara har fått göra ingenting. Det blev tyvärr inga bilder på min och Meyas inte så fantasktiska träning men jag säger som Sara W brukar säga på spårkursen: "Det är svårt med logistiken!" Det är inte bara hund och godis som ska med utan också som i detta fall ett par dummies, en klicker och en leksak OCH ett glatt humör. Det finns liksom inget utrymme för en kamera också. En lösning får väl bli att anställa en extern fotograf eller så kanske jag kan fjäska lite med Rille någon gång i framtiden när Meya blivit lite bättre på avlämningarna:-P

Vad mer har hänt idag då?
Jag har läst ut boken jag fick i födelsedagspresent och jag har kikat på ett par avsnitt av Rederiet (är just nu på avsnitt 19 och det är mycket mycket spännande:-P). Världens åsk- och regnoväder har passerat Skövde och tack vare detta ställdes dagens KM i agility in, vilket betyder att jag och Isa förhoppningsvis kan vara med när det går av stapeln.



Ganska smart av Billinge BK:s agilitysektor att ställa in!

Dagens händelse nummer ett är ändå att jag och Rille tillsammans beslutade att lägga på en NY matta i vardagsrummet vilket vi länge pratat om men inte vågat på grund av en viss liten Golden Retrivertjej som nu blivit stor...eller så stor att vi tror att hon inte kommer kissa på den och inte kommer bita på den...

Ganska snygg matta om jag får säga det själv:-P

Nej, nu ska jag ta en liten kaka eller två innan jag hoppar i bingen!




Så typiskt!

Här är man långledig och har massa kul planerat och vad händer då?... Jo, hemma med världens magsjuka! Vet inte om jag ätit något olämpligt eller om det är något Rille dragit hem från jobbet, roligt är det inte i alla fall. Det är ju inte så att man blir lite besviken eller så!? Nej inte alls:-P...och inte lite småstressad heller?...neeeej då.

Bland annat hade jag igår planerat en tur på Billingen och lite spår med hundarna och idag stod nationaldagsfirande någonstans på schemat. Jag och Rille hade dessutom pratat om en liten fisketur och så skulle vi röja lite i förrådet men icke! Nepp, igår sov jag i princip hela dagen, förutom när jag fick för mig att blogga lite och hittils idag har väl dagen sett ut som igår. Eftersom Rille sovit hela förmiddagen inför nattens arbetspass var jag så illa tvungen att ta med hundarna ut en sväng (önskar dagar som dessa att jag hade två hundar med aningens mindre motor). Tur att de rår sig ganska bra själva ute för annars hade nog lägenheten inte stått kvar:-P Tur för mig också att vi har laddat ner två säsonger av Rederiet jag kan roa mig med!

Fördelen med två:-P

Passitivitet en stund var dag gör matte glad? Kanske det men Meya tycker det är pest och pina:-P

Se där ja...

Att få båda hundarna att sitta still brevid varandra så pass länge att jag hinner få en bild är en konst för sig så titta och njut:-P

Nu kom bästa Rille hem från Maxi med Proviva till mig, får väl bli det och ett par riskakor till lunch!

Lite hundsnack

Eftersom denna bloggen egentligen handlar om mina hundar så ska jag bara berätta lite i korthet hur vi ligger till i utvecklingen.
Meya

Växer fortfarande så det knakar och hon börjar nu också få lite längre päls. Hoppas bara inte hon blir så långhårig som Isa!
Förra veckan var vi på avslutning på valpkursen. Vill väl inte direkt påstå att vi lärt oss så väldans mycket men Meya har lugnat ner sig betydligt sedan första gången vi var där och det var lite det som var tanken med den här kursen. Passitivitet!
Vi har spårat lite grann och det har gått hyfsat bra. Jag har än så länge bara lagt godis och Rudolf i spåren som varit cirka 100 meter långa och hon hittar belöningarna men om det är tur eller gott nosarbete är en annan sak:-P
I lydnadsträningen fortsätter vi men klossträningen och bakdelskontroll. Det brukar gå ganska bra men idag är nog Meya precis som sin matte lite slö av värmen.
Apporteringen har vi inte lagt så mycket krut på men härom morgonen tränade vi lite med en liten dummie och jag kan väl säga som så att avlämningar är någonting vi måste träna på, även om Meya nu är 1000 gånger bättre på det än var Isa var vid den åldern.

Isa

Är som hon är! Lite loj ibland och hur pepp som helst ibland:-P

Hur som helst så har jag de två bästa, så är det bara!



En dag i skogen vid Silverfallet

I förrgår packade vi bilen med engångsgrill, hamburgare och hundar för en halvdag vid Silverfallet och det blev en minst sagt lyckad dag i naturen! (Även om jag inte tycker att själva Silverfallet var så mycket att se...det var liksom ganska torrt:-P

Rille "the Grillmaster"

"Rille the monkey"


"Rille the cow"
Nej, jag skoja bara. Detta är en av de många kor som sällskapade oss! Flyttade vi så flyttade korna efter:-P

Finaste Meya
Efter några timmar i skogen var vi trötta som få och begav oss hemåt igen lagom solbrända och mosiga.

På kvällen hade Cecila bjudit på lite student/avskedskalas på Billinge BK. Ja, trist men sant! I helgen flyttade Cecila och Sune nämligen till Herrljunga=( Det blev i alla fall en mycket lyckad tillställning med god mat och inte minst en god tårta! Önskar henne lycka till på nya jobbat som legitimerad sjuksköterska=)

Maj...

Maj månad har passerat i ilfart och jag kan knappt fatta att det redan är juni och snart skatteåterbäring! Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte heller hur jag ska orka sammanfatta allting som hänt och därför struntar jag helt enkelt i det! Eller jag ska berätta ett par saker men annars ska jag nu bara se framåt och inte ha dåligt samvete över att jag inte hållit min lilla blogg uppdaterad!
Helgen efter min födelsedag var hundarna, Rille och jag i Frillesås på födelsedagskalas hos mina päron där i princip hela släkten samlats för att fira pappa, Elin och mig (såklart:-P). Jag fick många fina presenter, bland annat en fin tavla som väntar på att bli inramad och såsmåningom också sättas upp någonstans i lägenheten=)
I samband med trippen söderut passade jag och Rille på att åka en sväng till Ge-Kås för att fynda! Och det gjorde vi med råge=) Hund- och fiskegrejor i massor=)

Lilla Billy

Serife har bott här under hela maj och det har varit fantastiskt kul! Det är också en anledning till varför min min lilla blogg varit nerlagd. Jag har ju varit så fruktansvärd social! Kan ju inte sitta framför datorn när man har sånt fint besök=) Nu har hon i alla fall flyttat tillbaka till Stockholm igen och det är faktiskt väldigt tomt här. En annan som tycker det är lite tomt är lilla Isa som sovit hos Serife nästan varje natt...

Isa och jag har förresten startat ett par gånger i klass 2 igen och det gick väl inget vidare:-P Som vanligt! Men...Isa var glad och det är huvudsaken!


RSS 2.0